Cilt: 2 Sayı: 4, 1.08.2004

Yıl: 2004

Research Article

 

1. Gıda Sektöründe Entegre Kalite ve Risk Yönetim Sistemleri

 

3. Yenilebilir Film ve Kaplamalar

 

4. Peyniraltı Suyundan Mikrobiyel Yağ Üretimi

 

5. Diyet Lifi ve Et Ürünlerinde Diyet Lifi Kullanılması

 

6. Tarhana Katkılı Kraker Üretimi Üzerine Bir Araştırma

 

8. Şaraplardaki Kükürt Dioksit so Miktarları

 

9. Toplu Yemek Üreticisi Firmaların Sorunları Ampirik Bir Çalışma

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

Akademik Gıda has been published by Sidas Medya Ltd. Sti. (Sidas Media Agency Advertisement Consultation Ltd.) since 2003.