BibTex RIS Kaynak Göster

Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 5, 38 - 39, 01.10.2003

Kaynakça

  • Andersson, I., Jägerstad, M. & Öste, R. (1995). Nutritional Quality of Heat Processed Liquid Milk. IDF Symposium on Heat Treatments and Alternatives, Vienna 6.-8. September 1995.
  • Jelen, P. & Rattray, W. (1995). Thermal Denaturation of Whey Proteins. In: IDF Heat-Induced Changes in Milk, Second Edition, Edited by P. F. Fox, p. 66-85
  • Nursten, H. E. (1995). Heat-Induced Changes in the Flavour of Milk. 308-317
  • Andersson, I. & Öste, R. (1995). Sensory Quality of UHT Milk. In: IDF: Heat-Induced Changes in Milk, Second Edition, Edited by P. F. Fox, p. 318-330
  • Council Directive 92/46/EEC of 16 June 1992 laying down the health rules for the production and placing on the market of raw milk, heat-treated milk and milk-based products (Off J. European Communities 1992, 35 (L268), 1-32)

Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 5, 38 - 39, 01.10.2003

Kaynakça

  • Andersson, I., Jägerstad, M. & Öste, R. (1995). Nutritional Quality of Heat Processed Liquid Milk. IDF Symposium on Heat Treatments and Alternatives, Vienna 6.-8. September 1995.
  • Jelen, P. & Rattray, W. (1995). Thermal Denaturation of Whey Proteins. In: IDF Heat-Induced Changes in Milk, Second Edition, Edited by P. F. Fox, p. 66-85
  • Nursten, H. E. (1995). Heat-Induced Changes in the Flavour of Milk. 308-317
  • Andersson, I. & Öste, R. (1995). Sensory Quality of UHT Milk. In: IDF: Heat-Induced Changes in Milk, Second Edition, Edited by P. F. Fox, p. 318-330
  • Council Directive 92/46/EEC of 16 June 1992 laying down the health rules for the production and placing on the market of raw milk, heat-treated milk and milk-based products (Off J. European Communities 1992, 35 (L268), 1-32)
Toplam 5 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Gunnar Rysstad Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 1 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Rysstad, G. (2003). Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri. Akademik Gıda, 1(5), 38-39.
AMA Rysstad G. Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri. Akademik Gıda. Ekim 2003;1(5):38-39.
Chicago Rysstad, Gunnar. “Pastörize Ve UHT Isleminin sütün Besleyici Degeri Ve Duyusal özellikleri üzerine Etkileri”. Akademik Gıda 1, sy. 5 (Ekim 2003): 38-39.
EndNote Rysstad G (01 Ekim 2003) Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri. Akademik Gıda 1 5 38–39.
IEEE G. Rysstad, “Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri”, Akademik Gıda, c. 1, sy. 5, ss. 38–39, 2003.
ISNAD Rysstad, Gunnar. “Pastörize Ve UHT Isleminin sütün Besleyici Degeri Ve Duyusal özellikleri üzerine Etkileri”. Akademik Gıda 1/5 (Ekim 2003), 38-39.
JAMA Rysstad G. Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri. Akademik Gıda. 2003;1:38–39.
MLA Rysstad, Gunnar. “Pastörize Ve UHT Isleminin sütün Besleyici Degeri Ve Duyusal özellikleri üzerine Etkileri”. Akademik Gıda, c. 1, sy. 5, 2003, ss. 38-39.
Vancouver Rysstad G. Pastörize ve UHT isleminin sütün besleyici degeri ve duyusal özellikleri üzerine etkileri. Akademik Gıda. 2003;1(5):38-9.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).