BibTex RIS Kaynak Göster

PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 3, 20 - 25, 01.06.2003

Kaynakça

  • Üçüncü, M. 2000: Gıdaların Ambalajlanması, 700 s.

PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 3, 20 - 25, 01.06.2003

Kaynakça

  • Üçüncü, M. 2000: Gıdaların Ambalajlanması, 700 s.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Mustafa Üçüncü Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Üçüncü, M. (2003). PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI. Akademik Gıda, 1(3), 20-25.
AMA Üçüncü M. PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI. Akademik Gıda. Haziran 2003;1(3):20-25.
Chicago Üçüncü, Mustafa. “PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI”. Akademik Gıda 1, sy. 3 (Haziran 2003): 20-25.
EndNote Üçüncü M (01 Haziran 2003) PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI. Akademik Gıda 1 3 20–25.
IEEE M. Üçüncü, “PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI”, Akademik Gıda, c. 1, sy. 3, ss. 20–25, 2003.
ISNAD Üçüncü, Mustafa. “PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI”. Akademik Gıda 1/3 (Haziran 2003), 20-25.
JAMA Üçüncü M. PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI. Akademik Gıda. 2003;1:20–25.
MLA Üçüncü, Mustafa. “PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI”. Akademik Gıda, c. 1, sy. 3, 2003, ss. 20-25.
Vancouver Üçüncü M. PEYNİRLERİN AMBALAJLANMASI. Akademik Gıda. 2003;1(3):20-5.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).