BibTex RIS Kaynak Göster

TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 3, 30 - 34, 01.06.2003

TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI

Yıl 2003, Cilt: 1 Sayı: 3, 30 - 34, 01.06.2003
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Research Article
Yazarlar

Muharrem Certel Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Certel, M. (2003). TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda, 1(3), 30-34.
AMA Certel M. TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda. Haziran 2003;1(3):30-34.
Chicago Certel, Muharrem. “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”. Akademik Gıda 1, sy. 3 (Haziran 2003): 30-34.
EndNote Certel M (01 Haziran 2003) TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda 1 3 30–34.
IEEE M. Certel, “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”, Akademik Gıda, c. 1, sy. 3, ss. 30–34, 2003.
ISNAD Certel, Muharrem. “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”. Akademik Gıda 1/3 (Haziran 2003), 30-34.
JAMA Certel M. TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda. 2003;1:30–34.
MLA Certel, Muharrem. “TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI”. Akademik Gıda, c. 1, sy. 3, 2003, ss. 30-34.
Vancouver Certel M. TARIM VE GIDA ALANINDA TÜRKİYENİN GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI , TEHDİT VE FIRSATLARI. Akademik Gıda. 2003;1(3):30-4.

25964   25965    25966      25968   25967


88x31.png

Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.

Akademik Gıda (Academic Food Journal) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).