-
Abstract
Keywords
Kaynakça
- Ak, İ. 2013. Organik hayvancılık ve önemi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Türk Tarım Dergisi, Sayı: 2 30-37.
- Alapala, S., ve Ünal, N., 2009. Sığır ve koyun yetiştiriciliğinde organik ve konvansiyonel üretimin bazı özellikler bakımından karşılaştırılması, Lalahan Hayvancılık Enstitüsü Dergisi ,49 (1) 63Angood, K.M., Wood, G.R., Nute, F.M. Whittington S.I., Hughes, S.I., ve Sheard P.R., A. 2008. Comparison of organic and conventionally-produced lamb purchased from three major UK supermarkets: Price, eating quality and fatty acid composition. Meat Science 78.176-184. Anonim. 2003. Improving market intelligence for the Organic Red Meat Sector. UK.
- Anonim. 2012. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Organik Tarım Bilgi Sistemi. TR.
- Anonim. 2012. Australian organic market report, 2012. AU.
- Anonim. 2013. Fact and figures on organic agriculture the Europe Union. UK.
- Barth, K., 2004. Milk quality in organic farming: cows, goats and sheep. 1 st international congress organic animal production and food safety. 28 Nisan - 1 Mayıs, Kuşadası -Türkiye, s. 3203
- Bayram, B., Aksakal, V., ve Karabulut, Ö., 2008. Organik ve konvansiyonel süt sığırı işletmelerinde yetiştirilen sığırların verim özelliklerinin ve sağlıklarının karşılaştırılması. Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi. 1-2. 233-248.
- Çukur, F. ve Saner G., 2005. Konvansiyonel ve ekolojik hayvancılık sistemlerinin sürdürülebilirliği ve Türkiye üzerinde bir değerlendirme. ADÜ Ziraat Fakültesi Dergisi. 2 (1) : 39-44.
Ayrıntılar
Birincil Dil
tr;en
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Ümit Yavuzer
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
13 Ekim 2014
Gönderilme Tarihi
13 Ekim 2014
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2014 Cilt: 26 Sayı: 1