BibTex RIS Kaynak Göster

Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar

Yıl 2009, Cilt: 17 Sayı: 2, 34 - 39, 23.03.2012

Kaynakça

  • Anonim, 1995. Su Ürünleri ve Su Ürünleri Sanayii. VI. Beş Yıllık Kalkınma Planı, DPT, Ö.İ.K. Raporu, 2105, Ankara.
  • Aras, M.S., Bircan, R. ve Aras, N.M. 1997. Genel Su Ürünleri ve Balık Ü .retim Esasları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları. Erzurum
  • Aydın, F., Köksal, G., Demir, N., Bekcan, S., Kırkağaç, M., Gözgözoğlu, E., Erbaş, S., Deniz, H.,Matlaş, Ö., Arpa, H., 2005. Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Politikalar. Ziraat Mühendisleri Odası Yayınları. Ankara
  • Demir, O. Ve Sönmez A.Y 2008. Türkiye Su Ürünleri Üretiminin Ek aonomik ve Yapısal Analizi. Alınteri Zirai Bilimler Dergisi. 14(B), s:39-45.
  • Işıklı, E. ve Abay, C. 1993. Destekleme Uygulamalarının Tarımsal Yapıy ma Etkisi. Tarım Haftası’93 Sempozyumu, Ankara. www. tuik.gov.tr
Yıl 2009, Cilt: 17 Sayı: 2, 34 - 39, 23.03.2012

Kaynakça

  • Anonim, 1995. Su Ürünleri ve Su Ürünleri Sanayii. VI. Beş Yıllık Kalkınma Planı, DPT, Ö.İ.K. Raporu, 2105, Ankara.
  • Aras, M.S., Bircan, R. ve Aras, N.M. 1997. Genel Su Ürünleri ve Balık Ü .retim Esasları. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları. Erzurum
  • Aydın, F., Köksal, G., Demir, N., Bekcan, S., Kırkağaç, M., Gözgözoğlu, E., Erbaş, S., Deniz, H.,Matlaş, Ö., Arpa, H., 2005. Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve Politikalar. Ziraat Mühendisleri Odası Yayınları. Ankara
  • Demir, O. Ve Sönmez A.Y 2008. Türkiye Su Ürünleri Üretiminin Ek aonomik ve Yapısal Analizi. Alınteri Zirai Bilimler Dergisi. 14(B), s:39-45.
  • Işıklı, E. ve Abay, C. 1993. Destekleme Uygulamalarının Tarımsal Yapıy ma Etkisi. Tarım Haftası’93 Sempozyumu, Ankara. www. tuik.gov.tr
Toplam 5 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Adem Yavuz Sönmez Bu kişi benim

Olcay Hisar Bu kişi benim

Telat Yanık Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 23 Mart 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 2009 Cilt: 17 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Sönmez, A. Y., Hisar, O., & Yanık, T. (2012). Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science, 17(2), 34-39.
AMA Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. Mart 2012;17(2):34-39.
Chicago Sönmez, Adem Yavuz, Olcay Hisar, ve Telat Yanık. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri Ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science 17, sy. 2 (Mart 2012): 34-39.
EndNote Sönmez AY, Hisar O, Yanık T (01 Mart 2012) Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science 17 2 34–39.
IEEE A. Y. Sönmez, O. Hisar, ve T. Yanık, “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar”, Alinteri Journal of Agriculture Science, c. 17, sy. 2, ss. 34–39, 2012.
ISNAD Sönmez, Adem Yavuz vd. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri Ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science 17/2 (Mart 2012), 34-39.
JAMA Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. 2012;17:34–39.
MLA Sönmez, Adem Yavuz vd. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri Ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science, c. 17, sy. 2, 2012, ss. 34-39.
Vancouver Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. 2012;17(2):34-9.