| APA |
Sönmez, A. Y., Hisar, O., & Yanık, T. (2012). Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science, 17(2), 34-39.
|
|
| AMA |
Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. Mart 2012;17(2):34-39.
|
|
| Chicago |
Sönmez, Adem Yavuz, Olcay Hisar, ve Telat Yanık. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science 17, sy. 2 (Mart 2012): 34-39.
|
|
| EndNote |
Sönmez AY, Hisar O, Yanık T (01 Mart 2012) Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science 17 2 34–39.
|
|
| IEEE |
A. Y. Sönmez, O. Hisar, ve T. Yanık, “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar”, Alinteri Journal of Agriculture Science, c. 17, sy. 2, ss. 34–39, 2012.
|
|
| ISNAD |
Sönmez, Adem Yavuz vd. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science 17/2 (Mart2012), 34-39.
|
|
| JAMA |
Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. 2012;17:34–39.
|
|
| MLA |
Sönmez, Adem Yavuz vd. “Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar”. Alinteri Journal of Agriculture Science, c. 17, sy. 2, 2012, ss. 34-39.
|
|
| Vancouver |
Sönmez AY, Hisar O, Yanık T. Ülkemiz Kültür Balıkçılığının Seyri, Balık Tüketimine Etkileri ve Bölgesel Farklılıklar. Alinteri Journal of Agriculture Science. 2012;17(2):34-9.
|
|