Kaplan, A. K. M. (2000). DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 10(2).
AMA
Kaplan AKM. DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. Aralık 2000;10(2).
Chicago
Kaplan, Abdullah Kadiroğlu Mustafa. “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10, sy. 2 (Aralık 2000).
EndNote
Kaplan AKM (01 Aralık 2000) DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10 2
IEEE
A. K. M. Kaplan, “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”, ANADOLU, c. 10, sy. 2, 2000.
ISNAD
Kaplan, Abdullah Kadiroğlu Mustafa. “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10/2 (Aralık 2000).
JAMA
Kaplan AKM. DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 2000;10.
MLA
Kaplan, Abdullah Kadiroğlu Mustafa. “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 10, sy. 2, 2000.
Vancouver
Kaplan AKM. DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 2000;10(2).