BibTex RIS Kaynak Göster

DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ

Yıl 2000, Cilt: 10 Sayı: 2, - , 01.12.2000

Öz

Yıl 2000, Cilt: 10 Sayı: 2, - , 01.12.2000

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Abdullah Kadiroğlu Mustafa Kaplan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 2000
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 10 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kaplan, A. K. M. (2000). DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, 10(2).
AMA Kaplan AKM. DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. Aralık 2000;10(2).
Chicago Kaplan, Abdullah Kadiroğlu Mustafa. “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10, sy. 2 (Aralık 2000).
EndNote Kaplan AKM (01 Aralık 2000) DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10 2
IEEE A. K. M. Kaplan, “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”, ANADOLU, c. 10, sy. 2, 2000.
ISNAD Kaplan, Abdullah Kadiroğlu Mustafa. “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi 10/2 (Aralık 2000).
JAMA Kaplan AKM. DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 2000;10.
MLA Kaplan, Abdullah Kadiroğlu Mustafa. “DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. ANADOLU Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi, c. 10, sy. 2, 2000.
Vancouver Kaplan AKM. DEĞİŞİK DÜZEYLERDEKİ SU TUZLULUĞU VE GÜBRELEMELERİN TEK ÜRÜN HIYAR YETİŞTİRİCİLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ. ANADOLU. 2000;10(2).
29899ANADOLU Journal by Aegean Agricultural Research Institute is licensed under CC BY-NC-ND 4.0  

30009     30010       30011     30012   30013      30014        30015  30016