”A Masterpiece Introducing Children to the World of Gastronomy: Gastronomy Stories”
Esranur Özdemir’s book “Gastronomy Stories” is a groundbreaking work in the field of gastronomy. The book provides an entertaining and educational approach to topics such as food culture, healthy eating, and sustainability for children. Each story allows them to explore the world of the kitchen. Moreover, the book also instills awareness of sustainability and responsibility for the future.
Gastronomy Tales childrens book sus- tainability gastronomy food science
‘Çocuklara Gastronomi Dünyasını Keşfettiren Bir Başyapıt: Gastronomi Hikayeleri’
Esranur Özdemir’in ‘Gastronomi Hikayeleri’ adlı kitabı, gastronomi alanında çığır açan bir eserdir. Kitap, çocuklara yemek kültürü, sağlıklı beslenme, sürdürülebilirlik konularında eğlendirici yaklaşımının yanında öğretici bir yaklaşımla bu konulara değinir. Her hikaye, mutfak dünyasını keşfetmelerini sağlamaktadır. Ayrıca kitap, sürdürülebilirlik ve gelecek için sorumluluk alma konularında da bilinç kazandırmaktadır.
Gastronomi Hikayeleri Çocuk kitabı sürdürülebilirlik gastronomi yemek bilimi
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Gastronomi |
Bölüm | Kitap Tanıtımı ve Değerlendirme |
Yazarlar | |
Erken Görünüm Tarihi | 9 Temmuz 2024 |
Yayımlanma Tarihi | 9 Temmuz 2024 |
Gönderilme Tarihi | 1 Nisan 2024 |
Kabul Tarihi | 1 Haziran 2024 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2024 |