Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…

Yıl 2017, Cilt: 28 Sayı: 1, 204 - 206, 01.06.2017
Yıl 2017, Cilt: 28 Sayı: 1, 204 - 206, 01.06.2017
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Etkinlik Notları
Yazarlar

Burak Mil

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2017
Yayımlandığı Sayı Yıl 2017 Cilt: 28 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Mil, B. (2017). II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 28(1), 204-206.
AMA Mil B. II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Haziran 2017;28(1):204-206.
Chicago Mil, Burak. “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 28, sy. 1 (Haziran 2017): 204-6.
EndNote Mil B (01 Haziran 2017) II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 28 1 204–206.
IEEE B. Mil, “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 28, sy. 1, ss. 204–206, 2017.
ISNAD Mil, Burak. “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 28/1 (Haziran 2017), 204-206.
JAMA Mil B. II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2017;28:204–206.
MLA Mil, Burak. “II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 28, sy. 1, 2017, ss. 204-6.
Vancouver Mil B. II. Uluslararası Gastronomi Kongresi İzmir’in Ardından…. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2017;28(1):204-6.