Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Türkiye'de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama

Yıl 2001, Cilt: 12 Sayı: 1, 9 - 16, 01.06.2001

Öz

...

Kaynakça

  • ...
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Hakem Denetimli Makaleler
Yazarlar

Meryem A. Kozak Bu kişi benim

İsmail Kızılırmak Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 12 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA A. Kozak, M., & Kızılırmak, İ. (2001). Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 12(1), 9-16.
AMA A. Kozak M, Kızılırmak İ. Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Haziran 2001;12(1):9-16.
Chicago A. Kozak, Meryem, ve İsmail Kızılırmak. “Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz Ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 12, sy. 1 (Haziran 2001): 9-16.
EndNote A. Kozak M, Kızılırmak İ (01 Haziran 2001) Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 12 1 9–16.
IEEE M. A. Kozak ve İ. Kızılırmak, “Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 12, sy. 1, ss. 9–16, 2001.
ISNAD A. Kozak, Meryem - Kızılırmak, İsmail. “Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz Ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 12/1 (Haziran 2001), 9-16.
JAMA A. Kozak M, Kızılırmak İ. Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2001;12:9–16.
MLA A. Kozak, Meryem ve İsmail Kızılırmak. “Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz Ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 12, sy. 1, 2001, ss. 9-16.
Vancouver A. Kozak M, Kızılırmak İ. Türkiye’de Meslek Yüksekokulu Turizm-Otelcilik Programı Öğrencilerinin Turizm Sektörüne Yönelik Tutumlarının Demografik Değişkenlere Göre Değişimi: Anadolu, Akdeniz ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğrencileri Üzerine Bir Uygulama. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2001;12(1):9-16.