Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan

Yıl 2004, Cilt: 15 Sayı: 1, 21 - 35, 01.06.2004

Öz

...

Kaynakça

  • ...
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Hakem Denetimli Makaleler
Yazarlar

Nurcan Değirmencioğlu Bu kişi benim

Dönüş Çiçek Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 15 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Değirmencioğlu, N., & Çiçek, D. (2004). Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 15(1), 21-35.
AMA Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Haziran 2004;15(1):21-35.
Chicago Değirmencioğlu, Nurcan, ve Dönüş Çiçek. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15, sy. 1 (Haziran 2004): 21-35.
EndNote Değirmencioğlu N, Çiçek D (01 Haziran 2004) Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15 1 21–35.
IEEE N. Değirmencioğlu ve D. Çiçek, “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 15, sy. 1, ss. 21–35, 2004.
ISNAD Değirmencioğlu, Nurcan - Çiçek, Dönüş. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15/1 (Haziran 2004), 21-35.
JAMA Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15:21–35.
MLA Değirmencioğlu, Nurcan ve Dönüş Çiçek. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 15, sy. 1, 2004, ss. 21-35.
Vancouver Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15(1):21-35.