APA |
Değirmencioğlu, N., & Çiçek, D. (2004). Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 15(1), 21-35. |
|
AMA |
Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Haziran 2004;15(1):21-35. |
|
Chicago |
Değirmencioğlu, Nurcan, ve Dönüş Çiçek. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15, sy. 1 (Haziran 2004): 21-35. |
|
EndNote |
Değirmencioğlu N, Çiçek D (01 Haziran 2004) Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15 1 21–35. |
|
IEEE |
N. Değirmencioğlu ve D. Çiçek, “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 15, sy. 1, ss. 21–35, 2004. |
|
ISNAD |
Değirmencioğlu, Nurcan - Çiçek, Dönüş. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 15/1 (Haziran 2004), 21-35. |
|
JAMA |
Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15:21–35. |
|
MLA |
Değirmencioğlu, Nurcan ve Dönüş Çiçek. “Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni Ve HACPP Uygulamalan”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 15, sy. 1, 2004, ss. 21-35. |
|
Vancouver |
Değirmencioğlu N, Çiçek D. Otel işletmelerinin Mutfağında Personel Hijyeni ve HACPP Uygulamalan. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2004;15(1):21-35. |
|