Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster

Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular

Yıl 1994, Cilt: 5 Sayı: 3, 68 - 72, 01.12.1994
Yıl 1994, Cilt: 5 Sayı: 3, 68 - 72, 01.12.1994
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Mehmet Sarıışık Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 5 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Sarıışık, M. (1994). Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 5(3), 68-72.
AMA Sarıışık M. Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Aralık 1994;5(3):68-72.
Chicago Sarıışık, Mehmet. “Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5, sy. 3 (Aralık 1994): 68-72.
EndNote Sarıışık M (01 Aralık 1994) Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5 3 68–72.
IEEE M. Sarıışık, “Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 5, sy. 3, ss. 68–72, 1994.
ISNAD Sarıışık, Mehmet. “Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 5/3 (Aralık 1994), 68-72.
JAMA Sarıışık M. Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5:68–72.
MLA Sarıışık, Mehmet. “Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 5, sy. 3, 1994, ss. 68-72.
Vancouver Sarıışık M. Konaklama İşletmelerinde Mutfak Planlamasında Dikkat Edilmesi Gereken Konular. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1994;5(3):68-72.