Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Banket organizasyonları maliyetlenmesinde sipariş maliyetleme sisteminin kullanllanılması

Yıl 1996, Cilt: 7 Sayı: 2, 24 - 31, 01.12.1996

Öz

....

Kaynakça

  • ...
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Osman Avşar Kurgun Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 7 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kurgun, O. A. (1996). Banket organizasyonları maliyetlenmesinde sipariş maliyetleme sisteminin kullanllanılması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 7(2), 24-31.
AMA Kurgun OA. Banket organizasyonları maliyetlenmesinde sipariş maliyetleme sisteminin kullanllanılması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Aralık 1996;7(2):24-31.
Chicago Kurgun, Osman Avşar. “Banket Organizasyonları Maliyetlenmesinde Sipariş Maliyetleme Sisteminin kullanllanılması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 7, sy. 2 (Aralık 1996): 24-31.
EndNote Kurgun OA (01 Aralık 1996) Banket organizasyonları maliyetlenmesinde sipariş maliyetleme sisteminin kullanllanılması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 7 2 24–31.
IEEE O. A. Kurgun, “Banket organizasyonları maliyetlenmesinde sipariş maliyetleme sisteminin kullanllanılması”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 7, sy. 2, ss. 24–31, 1996.
ISNAD Kurgun, Osman Avşar. “Banket Organizasyonları Maliyetlenmesinde Sipariş Maliyetleme Sisteminin kullanllanılması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 7/2 (Aralık 1996), 24-31.
JAMA Kurgun OA. Banket organizasyonları maliyetlenmesinde sipariş maliyetleme sisteminin kullanllanılması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1996;7:24–31.
MLA Kurgun, Osman Avşar. “Banket Organizasyonları Maliyetlenmesinde Sipariş Maliyetleme Sisteminin kullanllanılması”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 7, sy. 2, 1996, ss. 24-31.
Vancouver Kurgun OA. Banket organizasyonları maliyetlenmesinde sipariş maliyetleme sisteminin kullanllanılması. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 1996;7(2):24-31.