Kitap İncelemesi
BibTex RIS Kaynak Göster

Gastronomy Stories

Yıl 2024, Cilt: 35 Sayı: 1, 136 - 138, 09.07.2024
https://doi.org/10.17123/atad.1513177

Öz

”A Masterpiece Introducing Children to the World of Gastronomy: Gastronomy Stories”
Esranur Özdemir’s book “Gastronomy Stories” is a groundbreaking work in the field of gastronomy. The book provides an entertaining and educational approach to topics such as food culture, healthy eating, and sustainability for children. Each story allows them to explore the world of the kitchen. Moreover, the book also instills awareness of sustainability and responsibility for the future.

Kaynakça

  • Özdemir, E. (2023). Gastronomi Hikayeleri (1. Basım). İstanbul: KDY.

Gastronomi Hikayeleri

Yıl 2024, Cilt: 35 Sayı: 1, 136 - 138, 09.07.2024
https://doi.org/10.17123/atad.1513177

Öz

‘Çocuklara Gastronomi Dünyasını Keşfettiren Bir Başyapıt: Gastronomi Hikayeleri’
Esranur Özdemir’in ‘Gastronomi Hikayeleri’ adlı kitabı, gastronomi alanında çığır açan bir eserdir. Kitap, çocuklara yemek kültürü, sağlıklı beslenme, sürdürülebilirlik konularında eğlendirici yaklaşımının yanında öğretici bir yaklaşımla bu konulara değinir. Her hikaye, mutfak dünyasını keşfetmelerini sağlamaktadır. Ayrıca kitap, sürdürülebilirlik ve gelecek için sorumluluk alma konularında da bilinç kazandırmaktadır.

Kaynakça

  • Özdemir, E. (2023). Gastronomi Hikayeleri (1. Basım). İstanbul: KDY.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Konular Gastronomi
Bölüm Kitap Tanıtımı ve Değerlendirme
Yazarlar

Esranur Özdemir 0009-0003-4515-0272

Erken Görünüm Tarihi 9 Temmuz 2024
Yayımlanma Tarihi 9 Temmuz 2024
Gönderilme Tarihi 1 Nisan 2024
Kabul Tarihi 1 Haziran 2024
Yayımlandığı Sayı Yıl 2024 Cilt: 35 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Özdemir, E. (2024). Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 35(1), 136-138. https://doi.org/10.17123/atad.1513177
AMA Özdemir E. Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. Temmuz 2024;35(1):136-138. doi:10.17123/atad.1513177
Chicago Özdemir, Esranur. “Gastronomi Hikayeleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 35, sy. 1 (Temmuz 2024): 136-38. https://doi.org/10.17123/atad.1513177.
EndNote Özdemir E (01 Temmuz 2024) Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 35 1 136–138.
IEEE E. Özdemir, “Gastronomi Hikayeleri”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 35, sy. 1, ss. 136–138, 2024, doi: 10.17123/atad.1513177.
ISNAD Özdemir, Esranur. “Gastronomi Hikayeleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 35/1 (Temmuz 2024), 136-138. https://doi.org/10.17123/atad.1513177.
JAMA Özdemir E. Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2024;35:136–138.
MLA Özdemir, Esranur. “Gastronomi Hikayeleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, c. 35, sy. 1, 2024, ss. 136-8, doi:10.17123/atad.1513177.
Vancouver Özdemir E. Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2024;35(1):136-8.

Cited By

Gastronomi Hikayeleri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
https://doi.org/10.17123/atad.1513177