BibTex RIS Kaynak Göster

Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi ile ilgisi üzerine bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM

Yıl 1970, Cilt: 1 Sayı: 1, - , 30.08.2010

Öz

.

Yıl 1970, Cilt: 1 Sayı: 1, - , 30.08.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr; en
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Hayati Çelebi Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Ağustos 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1970 Cilt: 1 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Çelebi, H. (2010). Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi ile ilgisi üzerine bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 1(1).
AMA Çelebi H. Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi ile ilgisi üzerine bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;1(1).
Chicago Çelebi, Hayati. “Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi Ile Ilgisi üzerine Bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1, sy. 1 (Aralık 2010).
EndNote Çelebi H (01 Aralık 2010) Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi ile ilgisi üzerine bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1 1
IEEE H. Çelebi, “Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi ile ilgisi üzerine bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 1, sy. 1, 2010.
ISNAD Çelebi, Hayati. “Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi Ile Ilgisi üzerine Bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 1/1 (Aralık 2010).
JAMA Çelebi H. Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi ile ilgisi üzerine bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;1.
MLA Çelebi, Hayati. “Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi Ile Ilgisi üzerine Bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 1, sy. 1, 2010.
Vancouver Çelebi H. Atatürk Üniversitesi Çiftliği Topraklarında Porozitenin Agregat Stabilitesi ile ilgisi üzerine bir araştırma / AN INVESTIGATlON ON THE RELATIONSHIP BETWEEN THE POROSITY AND AGGREGATION STABILITY OF THE SOILS ON THE FARM OF ATATURK UNIVERSITY AT ERZURUM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;1(1).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/