BibTex RIS Kaynak Göster

YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ

Yıl 1971, Cilt: 2 Sayı: 1, - , 10.12.2010

Öz

.

Yıl 1971, Cilt: 2 Sayı: 1, - , 10.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Birsen İpek Bu kişi benim

Haluk İpek Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1971 Cilt: 2 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA İpek, B., & İpek, H. (2010). YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2(1).
AMA İpek B, İpek H. YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;2(1).
Chicago İpek, Birsen, ve Haluk İpek. “YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2, sy. 1 (Aralık 2010).
EndNote İpek B, İpek H (01 Aralık 2010) YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2 1
IEEE B. İpek ve H. İpek, “YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 1, 2010.
ISNAD İpek, Birsen - İpek, Haluk. “YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2/1 (Aralık 2010).
JAMA İpek B, İpek H. YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2.
MLA İpek, Birsen ve Haluk İpek. “YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 1, 2010.
Vancouver İpek B, İpek H. YUMURTA VE TAVUK ETİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2(1).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/