BibTex RIS Kaynak Göster

Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler

Yıl 1971, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 10.12.2010

Öz

.

Yıl 1971, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 10.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Ferit Uçarcı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1971 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Uçarcı, F. (2010). Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2(2).
AMA Uçarcı F. Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;2(2).
Chicago Uçarcı, Ferit. “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2, sy. 2 (Aralık 2010).
EndNote Uçarcı F (01 Aralık 2010) Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2 2
IEEE F. Uçarcı, “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 2, 2010.
ISNAD Uçarcı, Ferit. “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2/2 (Aralık 2010).
JAMA Uçarcı F. Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2.
MLA Uçarcı, Ferit. “Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 2, 2010.
Vancouver Uçarcı F. Gıdalarda, Tabii Olarak Teşekkül Eden Zehirli Maddeler. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2(2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/