BibTex RIS Kaynak Göster

SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ

Yıl 1971, Cilt: 2 Sayı: 3, - , 10.12.2010

Öz

ÖZET
Beterosis or,taya konduğu zaman, Inaliyeti artıran elle kastrasyonun
yerini alacak bir metot ar.andı. Erkek kısırlığı bu hususta
ıslahçmm imd.(ldına yetişti,
Erkek kısırlığından bi,. ıslah materyali olarak faydalanabilnıek
ıçın bu mutantların populasyanda kolayca tanınabilmesi ve muhtelif
ekolojik şartlarda stabil olmaları ıazımdır"
Sebzelerde tespit edilen başlıca erkek kısırlığı tipleri inceelenerek,
bunların melez tohum istihsalindeki potansiyeli ve istihsal metotları
gözden geçirildi.

Yıl 1971, Cilt: 2 Sayı: 3, - , 10.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Hüseyin Apan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 10 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1971 Cilt: 2 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Apan, H. (2010). SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 2(3).
AMA Apan H. SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;2(3).
Chicago Apan, Hüseyin. “SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2, sy. 3 (Aralık 2010).
EndNote Apan H (01 Aralık 2010) SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2 3
IEEE H. Apan, “SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 3, 2010.
ISNAD Apan, Hüseyin. “SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 2/3 (Aralık 2010).
JAMA Apan H. SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2.
MLA Apan, Hüseyin. “SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 3, 2010.
Vancouver Apan H. SEBZELERDE ERKEK KISIRLIĞI VE BUNDAN FAYDALANARAK TİCARÎ MELEZ TOHUM İSTİHSALİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;2(3).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/