BibTex RIS Kaynak Göster

BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S

Yıl 1977, Cilt: 8 Sayı: 2-3, - , 28.12.2010

Öz

ÖZET

Son yıllarda propolis'e karşı büyük bir talep mevcut olup Japonyada
kilosunun 250 sterlin'e kadCl!' saııldığı bildirilmektedir. Bunun neticesinde bu kovan ürününe karşı talepler artmış ve bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlerde birhayli çoğalmıştır. Aşağıda verilen bilgilerin, sorulan suallerin geniş çapta bir cevabı olacağı ümid edilmektedir.

Yıl 1977, Cilt: 8 Sayı: 2-3, - , 28.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm ÇEVİRİLER
Yazarlar

Enver Öder (çev.) Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 28 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1977 Cilt: 8 Sayı: 2-3

Kaynak Göster

APA Öder (çev.), E. (2010). BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 8(2-3).
AMA Öder (çev.) E. BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;8(2-3).
Chicago Öder (çev.), Enver. “BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8, sy. 2-3 (Aralık 2010).
EndNote Öder (çev.) E (01 Aralık 2010) BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8 2-3
IEEE E. Öder (çev.), “BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 8, sy. 2-3, 2010.
ISNAD Öder (çev.), Enver. “BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 8/2-3 (Aralık 2010).
JAMA Öder (çev.) E. BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;8.
MLA Öder (çev.), Enver. “BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 8, sy. 2-3, 2010.
Vancouver Öder (çev.) E. BAL ARILARININ ÇEŞİTLİ BİTKİ VE AĞAÇLARDAN TOPLADIKLARI YAPIŞKAN REÇİNEMSİ MADDELER : P R O P O L İ S. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;8(2-3).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/