BibTex RIS Kaynak Göster

ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI

Yıl 1981, Cilt: 12 Sayı: 2-3, - , 30.12.2010

Öz

ÖZET
Hayvan barmaklarının planlamması, projelenmesi ve yapımında genellikle iki
önemli veriden yararlanılmaktadır. Bunlardan birisi barınak taball alanının ve yapı
elema,!larımn boyutlandırılmasında yararlamlan; diğeri ise barınakta hayvan
sağlık ve verimi için gerekli olan barınak içi çevre koşullarını belirleyen veri/erdir.
Bu yazımızda sığır öncelikle et sığırı ahırlarmın pıanlanmasında göz önünde bulundurulması
gereken çevre koşullarına ilişkin veri/er açıklanmıştır.

Yıl 1981, Cilt: 12 Sayı: 2-3, - , 30.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Ali Rıza Uluata Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1981 Cilt: 12 Sayı: 2-3

Kaynak Göster

APA Uluata, A. R. (2010). ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 12(2-3).
AMA Uluata AR. ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;12(2-3).
Chicago Uluata, Ali Rıza. “ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 12, sy. 2-3 (Aralık 2010).
EndNote Uluata AR (01 Aralık 2010) ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 12 2-3
IEEE A. R. Uluata, “ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 12, sy. 2-3, 2010.
ISNAD Uluata, Ali Rıza. “ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 12/2-3 (Aralık 2010).
JAMA Uluata AR. ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;12.
MLA Uluata, Ali Rıza. “ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 12, sy. 2-3, 2010.
Vancouver Uluata AR. ET SIĞIRI AHIRLARINDA ÇEVRE KOŞULLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;12(2-3).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/