BibTex RIS Kaynak Göster

DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 3-4, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 3-4, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Özer Sencar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 15 Sayı: 3-4

Kaynak Göster

APA Sencar, Ö. (2011). DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(3-4).
AMA Sencar Ö. DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;15(3-4).
Chicago Sencar, Özer. “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, sy. 3-4 (Ocak 2011).
EndNote Sencar Ö (01 Ocak 2011) DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 3-4
IEEE Ö. Sencar, “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 3-4, 2011.
ISNAD Sencar, Özer. “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/3-4 (Ocak 2011).
JAMA Sencar Ö. DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Sencar, Özer. “DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 3-4, 2011.
Vancouver Sencar Ö. DEĞİŞİK GÜBRE SEVİYELERİ VE SULAMA ZAMANLARININ YULAFTA VERİM VE KALİTEYE ETKİLERİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(3-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/