BibTex RIS Kaynak Göster

PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 3-4, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1984, Cilt: 15 Sayı: 3-4, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm ÇEVİRİLER
Yazarlar

B. Scholz Bu kişi benim

Hasan Bal (çev.) Bu kişi benim

İ. Ethem Güler (çev.) Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 15 Sayı: 3-4

Kaynak Göster

APA Scholz, B., Bal (çev.), H., & Güler (çev.), İ. E. (2011). PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(3-4).
AMA Scholz B, Bal (çev.) H, Güler (çev.) İE. PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;15(3-4).
Chicago Scholz, B., Hasan Bal (çev.), ve İ. Ethem Güler (çev.). “PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, sy. 3-4 (Ocak 2011).
EndNote Scholz B, Bal (çev.) H, Güler (çev.) İE (01 Ocak 2011) PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 3-4
IEEE B. Scholz, H. Bal (çev.), ve İ. E. Güler (çev.), “PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 3-4, 2011.
ISNAD Scholz, B. vd. “PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/3-4 (Ocak 2011).
JAMA Scholz B, Bal (çev.) H, Güler (çev.) İE. PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Scholz, B. vd. “PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 15, sy. 3-4, 2011.
Vancouver Scholz B, Bal (çev.) H, Güler (çev.) İE. PATATES HASATINDAN ÖNCE PİRLERİN (SAP VE YAPRAKLARIN) AZALTILMASINDA YENİLİKLER. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(3-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/