BibTex RIS Kaynak Göster

FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ

Yıl 1985, Cilt: 16 Sayı: 1-4, - , 01.01.2011

Öz

.

Yıl 1985, Cilt: 16 Sayı: 1-4, - , 01.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm ÇEVİRİLER
Yazarlar

B.m. Pollock Bu kişi benim

Refik Alan (çev.) Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1985 Cilt: 16 Sayı: 1-4

Kaynak Göster

APA Pollock, B., & Alan (çev.), R. (2011). FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 16(1-4).
AMA Pollock B, Alan (çev.) R. FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;16(1-4).
Chicago Pollock, B.m., ve Refik Alan (çev.). “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16, sy. 1-4 (Ocak 2011).
EndNote Pollock B, Alan (çev.) R (01 Ocak 2011) FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16 1-4
IEEE B. Pollock ve R. Alan (çev.), “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 16, sy. 1-4, 2011.
ISNAD Pollock, B.m. - Alan (çev.), Refik. “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 16/1-4 (Ocak 2011).
JAMA Pollock B, Alan (çev.) R. FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16.
MLA Pollock, B.m. ve Refik Alan (çev.). “FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 16, sy. 1-4, 2011.
Vancouver Pollock B, Alan (çev.) R. FİZYOLOJİK TOHUM KALİTESİNİN BİTKİ TEŞEKKÜLÜ ÜZERİNE ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;16(1-4).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/