BibTex RIS Kaynak Göster

FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ

Yıl 1993, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

.

Yıl 1993, Cilt: 24 Sayı: 2, - , 03.01.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil tr;en
Bölüm ARAŞTIRMALAR
Yazarlar

Tahsin Karadoğan Bu kişi benim

Erol Oral Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 3 Ocak 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 24 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Karadoğan, T., & Oral, E. (2011). FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 24(2).
AMA Karadoğan T, Oral E. FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Ocak 2011;24(2).
Chicago Karadoğan, Tahsin, ve Erol Oral. “FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24, sy. 2 (Ocak 2011).
EndNote Karadoğan T, Oral E (01 Ocak 2011) FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24 2
IEEE T. Karadoğan ve E. Oral, “FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 24, sy. 2, 2011.
ISNAD Karadoğan, Tahsin - Oral, Erol. “FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 24/2 (Ocak 2011).
JAMA Karadoğan T, Oral E. FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;24.
MLA Karadoğan, Tahsin ve Erol Oral. “FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 24, sy. 2, 2011.
Vancouver Karadoğan T, Oral E. FARKLI SULAMA REJİMİ UYGULANAN PATATESİN KALİTESİ ÜZERİNE DEPOLAMANIN ETKİSİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;24(2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/