Yıldırım Uğurlu ve Özer Altundağ tarafından hazırlanan derginizin altıncı cilt ikinci sayısında yayınlanan “Covid-19 Pandemisinde Sağlık Çalışanlarının Süper Besin Algısı: Kırıkkale İli Örneği” isimli yazıyı dikkatle okuduk. İlgi çekici bu yazıdan dolayı yazarlara ve editör ekibine teşekkür ederiz. Yazının tartışmasına katkı sunacak pandeminin toplumun yeme alışkanlıklarına etkisinden bahsetmek istiyoruz.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Duyusal Sistemler |
Bölüm | Editöre mektup |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 28 Kasım 2023 |
Kabul Tarihi | 10 Ekim 2023 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2023 Cilt: 6 Sayı: 3 |
All site content, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Common Attribution Licence. (CC-BY-NC 4.0)