BibTex RIS Kaynak Göster

Mandarin, Portakal ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit'in Etkileri

Yıl 2001, Cilt: 30 Sayı: 1, - , 01.03.2001

Öz

Yıl 2001, Cilt: 30 Sayı: 1, - , 01.03.2001

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ömür Dündar Bu kişi benim

Tolga Yatçı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2001
Gönderilme Tarihi 27 Temmuz 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 30 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Dündar, Ö., & Yatçı, T. (2001). Mandarin, Portakal ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri. Bahçe, 30(1).
AMA Dündar Ö, Yatçı T. Mandarin, Portakal ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri. Bahçe. Mart 2001;30(1).
Chicago Dündar, Ömür, ve Tolga Yatçı. “Mandarin, Portakal Ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri”. Bahçe 30, sy. 1 (Mart 2001).
EndNote Dündar Ö, Yatçı T (01 Mart 2001) Mandarin, Portakal ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri. Bahçe 30 1
IEEE Ö. Dündar ve T. Yatçı, “Mandarin, Portakal ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri”, Bahçe, c. 30, sy. 1, 2001.
ISNAD Dündar, Ömür - Yatçı, Tolga. “Mandarin, Portakal Ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri”. Bahçe 30/1 (Mart 2001).
JAMA Dündar Ö, Yatçı T. Mandarin, Portakal ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri. Bahçe. 2001;30.
MLA Dündar, Ömür ve Tolga Yatçı. “Mandarin, Portakal Ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri”. Bahçe, c. 30, sy. 1, 2001.
Vancouver Dündar Ö, Yatçı T. Mandarin, Portakal ve Altıntop Meyvelerinde Meyve Suyu Asitliğini Düşürme Üzerine Arsenilik Asit’in Etkileri. Bahçe. 2001;30(1).

BAHÇE
bahcejournal@gmail.com
https://bahcejournal.org
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, Yalova