Bu makalede, fosforun Domates, Biber ve Patlıcanın üretim, biyolojik ve pazarlama değeri üzerindeki etkisi ele alınmaktadır. Özellikle erken verime göre değerlendirilen etkilere dikkat çekilmektedir.
The influence of phosphorus, on production, biological and marketing value of Tomato, Capsicum and Eggplant is discussed in this article. Particular attention is given to the effects as judged by early yield.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Ziraat Mühendisliği (Diğer) |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 31 Aralık 1968 |
Gönderilme Tarihi | 1 Temmuz 1968 |
Kabul Tarihi | 31 Temmuz 1968 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1968 Cilt: 1 Sayı: 3 |
BAHÇE Dergisi
bahcejournal@gmail.com
https://bahcejournal.org
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 77100 Yalova
X (Twitter), Linkedin, Facebook, Instagram