KORUNAN ALAN PLANLAMA STRATEJİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ: Kastamonu-Bartın Küre Dağları Milli Parkı Örneği
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- o Akpınar, N., 1995. Madencilik Sonrası Alan Kullanım Alternatiflerinin Değerlendirilmesinde Fuzzy Set Tekniğinden Yararlanma Olanakları Üzerine Bir Araştırma. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 1430, Bilimsel Araştırma ve İncelemeler: 793, Ankara.
- o Akpinar N., Talay İ., Gün S. 2007. Priority Setting In Agricultural And Use Types For Sustainable Development. Renewable Agriculture and Food Systems (2005), 20: 136-147, Cambridge UniversityPress.
- o Appleton M.R., 2009. Küre Dağları Koruma, Peyzaj Yönetimi ve Sürdürülebilir Gelişme Stratejisi Rehberi: Küre Dağları Milli Parkı ve Tampon Bölgesi İçin Vizyon. TC Hükümeti ve UNDP, 32 s.
- o Ayan S., Öztürk S., Belkayalı N., Akpınar N., 2009. The evaluation of management alternatives of Ilgaz Mountain National Park. Internatiol Conference of Plants and Environmental Pollution. Erciyes Üniversitesi, 6-11 Temmuz, 2009 Kayseri.
- o Aydogan, O., 1992. Analysis of Current Reclamation Practices Post Mining Land Use Alternatives and Suggested in AEL Mines, Master Of Science in Mining Engineering, METU, Ankara.
- o Bhushan N. and Rai K., 2004. Strategic Decision Making Applying the Analytic Hierarchy Process. Springer-Verlag London Limited, United States of America
- o Cengiz T., 2003. Peyzaj Değerlerinin Korunmasına Yönelik Kırsal Kalkınma Modeli Üzerine Bir Araştırma: Seben İlçesi (Bolu) Alpagut Köyü Örneği. AnkaraÜniversitesi, Fen bilimleri Enstitüsü, Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı, Ankara.
- o Cengiz T. Çelem H., 2003. Kırsal Kalkınmada Analitik Hiyerarşi Süreci (AHS) Yönteminin Kullanımı, Kafkas Üniversitesi, Artvin Orman Fakültesi Dergisi: 1-2
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
-
Bölüm
-
Yazarlar
Sevgi Görmüş
Bu kişi benim
Yayımlanma Tarihi
1 Ocak 2012
Gönderilme Tarihi
3 Ağustos 2014
Kabul Tarihi
-
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2012 Cilt: 14 Sayı: 1.Special Issue