BibTex RIS Kaynak Göster

Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri

Yıl 2012, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.06.2012

Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri

Yıl 2012, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.06.2012
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Orjinal Çalışma
Yazarlar

Ayfer Tezel Bu kişi benim

Hava Özkan Bu kişi benim

Ayşe Parlak Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2012
Yayımlandığı Sayı Yıl 2012 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Tezel, A., Özkan, H., & Parlak, A. (2012). Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi, 2(2).
AMA Tezel A, Özkan H, Parlak A. Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi. Haziran 2012;2(2).
Chicago Tezel, Ayfer, Hava Özkan, ve Ayşe Parlak. “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”. Bozok Tıp Dergisi 2, sy. 2 (Haziran 2012).
EndNote Tezel A, Özkan H, Parlak A (01 Haziran 2012) Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi 2 2
IEEE A. Tezel, H. Özkan, ve A. Parlak, “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”, Bozok Tıp Dergisi, c. 2, sy. 2, 2012.
ISNAD Tezel, Ayfer vd. “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”. Bozok Tıp Dergisi 2/2 (Haziran 2012).
JAMA Tezel A, Özkan H, Parlak A. Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi. 2012;2.
MLA Tezel, Ayfer vd. “Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri”. Bozok Tıp Dergisi, c. 2, sy. 2, 2012.
Vancouver Tezel A, Özkan H, Parlak A. Bir Okul Sağlığı Hemşireliği Uygulama Programı: Erzurum İl Merkezinde Bir İlköğretim Okulu Öğrencilerinin Depresyon Düzeyleri. Bozok Tıp Dergisi. 2012;2(2).
Copyright © BOZOK Üniversitesi - Tıp Fakültesi