Nazanyelkikalan, -, Kandemir, G., & Serez, M. (2006). Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi. Yönetim Bilimleri Dergisi, 4(1), 191-206. https://izlik.org/JA25JE89LK
AMA
1.Nazanyelkikalan, Kandemir G, Serez M. Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi. Yönetim Bilimleri Dergisi. 2006;4(1):191-206. https://izlik.org/JA25JE89LK
Chicago
Nazanyelkikalan, -, Gülcan Kandemir, ve Murat Serez. 2006. “Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi”. Yönetim Bilimleri Dergisi 4 (1): 191-206. https://izlik.org/JA25JE89LK.
EndNote
Nazanyelkikalan -, Kandemir G, Serez M (01 Mart 2006) Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi. Yönetim Bilimleri Dergisi 4 1 191–206.
IEEE
[1]- Nazanyelkikalan, G. Kandemir, ve M. Serez, “Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi”, Yönetim Bilimleri Dergisi, c. 4, sy 1, ss. 191–206, Mar. 2006, [çevrimiçi]. Erişim adresi: https://izlik.org/JA25JE89LK
ISNAD
Nazanyelkikalan, - - Kandemir, Gülcan - Serez, Murat. “Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi”. Yönetim Bilimleri Dergisi 4/1 (01 Mart 2006): 191-206. https://izlik.org/JA25JE89LK.
JAMA
1.Nazanyelkikalan -, Kandemir G, Serez M. Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi. Yönetim Bilimleri Dergisi. 2006;4:191–206.
MLA
Nazanyelkikalan, -, vd. “Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi”. Yönetim Bilimleri Dergisi, c. 4, sy 1, Mart 2006, ss. 191-06, https://izlik.org/JA25JE89LK.
Vancouver
1.- Nazanyelkikalan, Gülcan Kandemir, Murat Serez. Girişimcilik Mesleği ve Türkiye’deki İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri’nde Girişimcilik Eğitimi. Yönetim Bilimleri Dergisi [Internet]. 01 Mart 2006;4(1):191-206. Erişim adresi: https://izlik.org/JA25JE89LK
Dergimize gelen yoğun talep nedeniyle halihazırda yaklaşık 100 makalenin süreçleri devam etmektedir. Bu makalelerin süreçleri nihayete erdirildikten sonra dergimiz yeni makale alımına başlayacaktır.
Dergimize göndereceğiniz çalışmalar linkte yer alan taslak dikkate alınarak hazırlanmalıdır. Çalışmanızı aktaracağınız taslak dergi yazım kurallarına göre düzenlenmiştir. Bu yüzden biçimlendirmeyi ve ana başlıkları değiştirmeden çalışmanızı bu taslağa aktarmanız gerekmektedir.