Kefillikle İlgili Üç Kültepe Tableti
Öz
Anahtar Kelimeler
Kaynakça
- Albayrak, İ. (2004). ana kaspim annīm Šamaš-abī qātātum “Bu gümüş için Šamaš-abī kefildir”. Archivum Anatolicum - Anadolu Arşivleri, 7(2), 1-12.
- Albayrak, İ. ve Erol, H. (2016). Kültepe Tabletleri IX-a, I. Cilt: Buzutaya ve Lipit-İštar arşivleri, 1950 Yılı tabletlerinden (Kt. c/k) seçilmiş metinler. Ankara: Türk Tarih Kurumu Yayınları.
- Bayram, S. ve Kuzuoğlu, R. (2014). Kültepe Tabletleri VII-a, Aššur-rē’ī Ailesinin Arşivi I. Cilt: Aššur-rē’ī’nin kendi metinleri. Ankara: Türk Tarih Kurumu Yayınları.
- Bayram, S. ve Kuzuoğlu, R. (2021). Pilah-İštar’ın eşleri, boşanmaları ve çocukları. Archivum Anatolicum - Anadolu Arşivleri, 15(1), 21-46.
- Bayram, S., Kuzuoğlu, R. ve Kahya, Ö. (Basımda). Kültepe TabletleriVII-b, Aššur-rē’ī ailesinin arşivi II.Cilt: Pilah-İštar’ın metinleri. Ankara: Türk Tarih Kurumu Yayınları.
- Erol, H. (2018). Kültepe Tabletleri XI-a, I. Cilt. Šu-İštar’a ait belgeler. Ankara: Türk Tarih Kurumu Yayınları.
- Gökçek, L. G. (2017). Kültepe’den kaçakçılıkla ilgili yeni bir belge. Archivum Anatolicum - Anadolu Arşivleri, 11(2), 39-44.
- Günbattı, C. (2016). Kültepe Tabletleri X, Anadolulu tüccarlar Šarabunuwa ve Peruwa’nın arşivleri. Ankara: Türk Tarih Kurumu Yayınları.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Konular
Eskiçağ Tarihi (Diğer)
Bölüm
Araştırma Makalesi
Yazarlar
Ömer Kahya
*
0000-0003-2760-5133
Türkiye
Yayımlanma Tarihi
25 Ekim 2023
Gönderilme Tarihi
21 Ağustos 2023
Kabul Tarihi
13 Eylül 2023
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2023 Sayı: 78