BibTex RIS Kaynak Göster

GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 1, 66 - 76, 01.06.2004

Öz

Bu çalışmada Grünwald-Letnikov, Riemann-Liouville ve Caputo kesirsel türevleri üzerinde duruldu. Ayrıca GrünwaldLetnikov, Riemann-Liouville ve Caputo kesirsel türevlerinin birbiriyle olan ilişkilerini gösteren bazı özel örnekler bulundu

ON GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE AND CAPUTO FRACTIONAL ERIVATIVES

Yıl 2004, Cilt: 20 Sayı: 1, 66 - 76, 01.06.2004

Öz

In this study, Grünwald-Letnikov, Riemann-Liouville and Caputo fractional derivatives were emphasized. In addition, for relationships between Grünwald-Letnikov, Riemann-Liouville and Caputo fractional derivatives some special examples were investigated

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA83GS28NF
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Saime Özen Bu kişi benim

İlhan Öztürk Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 20 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Özen, S., & Öztürk, İ. (2004). GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi, 20(1), 66-76.
AMA Özen S, Öztürk İ. GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi. Haziran 2004;20(1):66-76.
Chicago Özen, Saime, ve İlhan Öztürk. “GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE”. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi 20, sy. 1 (Haziran 2004): 66-76.
EndNote Özen S, Öztürk İ (01 Haziran 2004) GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi 20 1 66–76.
IEEE S. Özen ve İ. Öztürk, “GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE”, Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi, c. 20, sy. 1, ss. 66–76, 2004.
ISNAD Özen, Saime - Öztürk, İlhan. “GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE”. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi 20/1 (Haziran 2004), 66-76.
JAMA Özen S, Öztürk İ. GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi. 2004;20:66–76.
MLA Özen, Saime ve İlhan Öztürk. “GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE”. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi, c. 20, sy. 1, 2004, ss. 66-76.
Vancouver Özen S, Öztürk İ. GRUNWALD-LETNIKOV, RIEMANN-LIOUVILLE VE CAPUTO KESİRSEL TÜREVLERİ ÜZERİNE. Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi. 2004;20(1):66-7.

✯ Etik kurul izni gerektiren, tüm bilim dallarında yapılan araştırmalar için etik kurul onayı alınmış olmalı, bu onay makalede belirtilmeli ve belgelendirilmelidir.
✯ Etik kurul izni gerektiren araştırmalarda, izinle ilgili bilgilere (kurul adı, tarih ve sayı no) yöntem bölümünde, ayrıca makalenin ilk/son sayfalarından birinde; olgu sunumlarında, bilgilendirilmiş gönüllü olur/onam formunun imzalatıldığına dair bilgiye makalede yer verilmelidir.
✯ Dergi web sayfasında, makalelerde Araştırma ve Yayın Etiğine uyulduğuna dair ifadeye yer verilmelidir.
✯ Dergi web sayfasında, hakem, yazar ve editör için ayrı başlıklar altında etik kurallarla ilgili bilgi verilmelidir.
✯ Dergide ve/veya web sayfasında, ulusal ve uluslararası standartlara atıf yaparak, dergide ve/veya web sayfasında etik ilkeler ayrı başlık altında belirtilmelidir. Örneğin; dergilere gönderilen bilimsel yazılarda, ICMJE (International Committee of Medical Journal Editors) tavsiyeleri ile COPE (Committee on Publication Ethics)’un Editör ve Yazarlar için Uluslararası Standartları dikkate alınmalıdır.
✯ Kullanılan fikir ve sanat eserleri için telif hakları düzenlemelerine riayet edilmesi gerekmektedir.