BibTex RIS Kaynak Göster

IĞDlR'DA AÇIKTA SATIŞA SUNULAN BAZI ÖĞÜTÜLMÜŞ BAHARATLARIN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİ

Yıl 2005, Cilt: 21 Sayı: 1, 31 - 37, 01.03.2005

Kaynakça

  • Agaoğl S" Sancak, V.C., A1işat1l M. ve Ekici, K. (1999) Van piyasasında satışa Sı.nJan bazı baharat çeşidınde saCiIUS cereus'un varltğı ve önemi. U. O. Vet. Fak. Ders- 1·2 (18), 89-96,
  • Banarjee, M. and Sarkat. PK (2003). Micı obiobgical q.ı. <uty of some retail spices in ında Food. Res. int (36), 469- 474.
  • 8aş<9J F. (1982). Gıdalarda kıJlanılan baz.ı baharatIann rn1uoorgantzmalr O:zerine etkilefj ve korrtaminasyondaki rolleri. Gıda 7 (I) 19-24.
  • Bax'ler, R anel HoIzapfel, W.H. ( 1982). A microbiai .... vestigation of seleded epces. herbs, and additives in souıh Africa. J.Food Science. (47), 570.576.

Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir

Yıl 2005, Cilt: 21 Sayı: 1, 31 - 37, 01.03.2005

Kaynakça

  • Agaoğl S" Sancak, V.C., A1işat1l M. ve Ekici, K. (1999) Van piyasasında satışa Sı.nJan bazı baharat çeşidınde saCiIUS cereus'un varltğı ve önemi. U. O. Vet. Fak. Ders- 1·2 (18), 89-96,
  • Banarjee, M. and Sarkat. PK (2003). Micı obiobgical q.ı. <uty of some retail spices in ında Food. Res. int (36), 469- 474.
  • 8aş<9J F. (1982). Gıdalarda kıJlanılan baz.ı baharatIann rn1uoorgantzmalr O:zerine etkilefj ve korrtaminasyondaki rolleri. Gıda 7 (I) 19-24.
  • Bax'ler, R anel HoIzapfel, W.H. ( 1982). A microbiai .... vestigation of seleded epces. herbs, and additives in souıh Africa. J.Food Science. (47), 570.576.
Toplam 4 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72CJ69AU
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Zeynep Ulukanlı Bu kişi benim

Ekber Karadağ Bu kişi benim

Mehmet Elmalı Bu kişi benim

Abdurrahman Gürbüz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2005
Yayımlandığı Sayı Yıl 2005 Cilt: 21 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ulukanlı, Z., Karadağ, E., Elmalı, M., Gürbüz, A. (2005). Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 21(1), 31-37.
AMA Ulukanlı Z, Karadağ E, Elmalı M, Gürbüz A. Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir. Eurasian J Vet Sci. Mart 2005;21(1):31-37.
Chicago Ulukanlı, Zeynep, Ekber Karadağ, Mehmet Elmalı, ve Abdurrahman Gürbüz. “Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 21, sy. 1 (Mart 2005): 31-37.
EndNote Ulukanlı Z, Karadağ E, Elmalı M, Gürbüz A (01 Mart 2005) Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 21 1 31–37.
IEEE Z. Ulukanlı, E. Karadağ, M. Elmalı, ve A. Gürbüz, “Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir”, Eurasian J Vet Sci, c. 21, sy. 1, ss. 31–37, 2005.
ISNAD Ulukanlı, Zeynep vd. “Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 21/1 (Mart 2005), 31-37.
JAMA Ulukanlı Z, Karadağ E, Elmalı M, Gürbüz A. Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir. Eurasian J Vet Sci. 2005;21:31–37.
MLA Ulukanlı, Zeynep vd. “Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 21, sy. 1, 2005, ss. 31-37.
Vancouver Ulukanlı Z, Karadağ E, Elmalı M, Gürbüz A. Microbiological Quality of Some Ground Spices Sold Openly in the Retail Shops of Igdir. Eurasian J Vet Sci. 2005;21(1):31-7.