BibTex RIS Kaynak Göster

SIĞIR ETİ İLAVESİ İLE TAVUK SALAMI ÜRETİMİ

Yıl 2000, Cilt: 16 Sayı: 2, 5 - 14, 01.06.2000

Chicken Salami Production By Adding Beef

Yıl 2000, Cilt: 16 Sayı: 2, 5 - 14, 01.06.2000
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Diğer ID JA72YD27PM
Bölüm Araştırma
Yazarlar

Abdullah Keleş Bu kişi benim

Mustafa Atasever Bu kişi benim

Ahmet Güner Bu kişi benim

Gürkan Uçar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 16 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Keleş, A., Atasever, M., Güner, A., Uçar, G. (2000). Chicken Salami Production By Adding Beef. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, 16(2), 5-14.
AMA Keleş A, Atasever M, Güner A, Uçar G. Chicken Salami Production By Adding Beef. Eurasian J Vet Sci. Haziran 2000;16(2):5-14.
Chicago Keleş, Abdullah, Mustafa Atasever, Ahmet Güner, ve Gürkan Uçar. “Chicken Salami Production By Adding Beef”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 16, sy. 2 (Haziran 2000): 5-14.
EndNote Keleş A, Atasever M, Güner A, Uçar G (01 Haziran 2000) Chicken Salami Production By Adding Beef. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 16 2 5–14.
IEEE A. Keleş, M. Atasever, A. Güner, ve G. Uçar, “Chicken Salami Production By Adding Beef”, Eurasian J Vet Sci, c. 16, sy. 2, ss. 5–14, 2000.
ISNAD Keleş, Abdullah vd. “Chicken Salami Production By Adding Beef”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences 16/2 (Haziran 2000), 5-14.
JAMA Keleş A, Atasever M, Güner A, Uçar G. Chicken Salami Production By Adding Beef. Eurasian J Vet Sci. 2000;16:5–14.
MLA Keleş, Abdullah vd. “Chicken Salami Production By Adding Beef”. Eurasian Journal of Veterinary Sciences, c. 16, sy. 2, 2000, ss. 5-14.
Vancouver Keleş A, Atasever M, Güner A, Uçar G. Chicken Salami Production By Adding Beef. Eurasian J Vet Sci. 2000;16(2):5-14.