BibTex RIS Kaynak Göster

KİŞİSEL BİLGİSAYARLARIN İŞLETMELERDE YAYGINLAŞMASI İLE OLUŞAN AVANTAJ, DEZAVANTAJ VE ÇÖZÜMLER: AYDIN İLİNDE AMPİRİK BİR ÇALIŞMA

Yıl 2011, Cilt: 21 Sayı: 1, 0 - 0, 01.03.2011

Öz

Son 25 yılda kişisel bilgisayarlar (PC) hayatımızın her evresine girmiş, hem önemli faydalar sağlamış, hem de genellikle göz ardı edilen problemlere yol açmıştır. Bu araştırmanın temel amacı, günümüzde işletmelerde sayıları hızlı bir şekilde artan PC’lerin oluşturduğu yönetsel sorunlar ve değişik çözüm yolları ve yöntemlerini ortaya koymak ve değerlendirmektir. Genel anlamı ile firmalarda görevli yöneticilerin kişisel bilgisayarların sunduğu faydaların farkında olduğu, ancak problemler ve çözüm önerileri konusunda yetersiz bilgiye sahip olduğu ve bilgisayarlar sistemlerinin yönetimini yönetsel bir problemden ziyade, teknik bir problem olarak algıladıkları ortaya çıkmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Bölüm İktisadi ve İdari Bilimler
Yazarlar

Aykut Hamit Turan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2011
Gönderilme Tarihi 5 Şubat 2016
Yayımlandığı Sayı Yıl 2011 Cilt: 21 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Turan, A. H. (2011). KİŞİSEL BİLGİSAYARLARIN İŞLETMELERDE YAYGINLAŞMASI İLE OLUŞAN AVANTAJ, DEZAVANTAJ VE ÇÖZÜMLER: AYDIN İLİNDE AMPİRİK BİR ÇALIŞMA. Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 21(1).