Günümüzde insanlar artık zamanlarının çoğunu sosyal medyada geçirmektedir. Hızla gelişen bu pazar ile birlikte insanlar eskisinden daha hızlı bir şekilde memnuniyetlerini veya şikayetlerini dile getirebilir bir duruma gelmişlerdir. Sosyal medyanın bu kadar geniş bir pazar haline gelmesi ve doğabilecek yanlış bilgilerin yayılmasının engellenememesi nedeni ile çeşitli krizlerin yaşanması da kaçınılmaz olmaktadır.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Otelcilik, Konaklama, Spor ve Turizm |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar |
|
Yayımlanma Tarihi | 31 Aralık 2019 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2019, Cilt 3, Sayı 4 |
Bibtex | @konferans bildirisi { gastoria587237, journal = {Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research}, issn = {2602-4144}, address = {}, publisher = {Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi}, year = {2019}, volume = {3}, number = {4}, pages = {612 - 623}, doi = {10.32958/gastoria.587237}, title = {Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi}, key = {cite}, author = {Gürhani, Enes and Taştan, Hülya} } |
APA | Gürhani, E. & Taştan, H. (2019). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi . Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research , IV. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU ÖZEL SAYISI , 612-623 . DOI: 10.32958/gastoria.587237 |
MLA | Gürhani, E. , Taştan, H. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi" . Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (2019 ): 612-623 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/gastoria/issue/51504/587237> |
Chicago | Gürhani, E. , Taştan, H. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi". Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 (2019 ): 612-623 |
RIS | TY - JOUR T1 - Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi AU - EnesGürhani, HülyaTaştan Y1 - 2019 PY - 2019 N1 - doi: 10.32958/gastoria.587237 DO - 10.32958/gastoria.587237 T2 - Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research JF - Journal JO - JOR SP - 612 EP - 623 VL - 3 IS - 4 SN - 2602-4144- M3 - doi: 10.32958/gastoria.587237 UR - https://doi.org/10.32958/gastoria.587237 Y2 - 2019 ER - |
EndNote | %0 Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi %A Enes Gürhani , Hülya Taştan %T Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi %D 2019 %J Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research %P 2602-4144- %V 3 %N 4 %R doi: 10.32958/gastoria.587237 %U 10.32958/gastoria.587237 |
ISNAD | Gürhani, Enes , Taştan, Hülya . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi". Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research 3 / 4 (Aralık 2019): 612-623 . https://doi.org/10.32958/gastoria.587237 |
AMA | Gürhani E. , Taştan H. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research. 2019; 3(4): 612-623. |
Vancouver | Gürhani E. , Taştan H. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi. Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research. 2019; 3(4): 612-623. |
IEEE | E. Gürhani ve H. Taştan , "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi", Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research, c. 3, sayı. 4, ss. 612-623, Ara. 2019, doi:10.32958/gastoria.587237 |
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.