BibTex RIS Kaynak Göster

The Commonly Used Spices in our Foods and Their Specialities (in Turkish)

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 1, - , 01.02.1986

Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 1, - , 01.02.1986
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1986
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 11 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. (1986). Gıda, 11(1).
AMA Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. GIDA. Şubat 1986;11(1).
Chicago “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda 11, sy. 1 (Şubat 1986).
EndNote (01 Şubat 1986) Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. Gıda 11 1
IEEE “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri”, GIDA, c. 11, sy. 1, 1986.
ISNAD “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda 11/1 (Şubat 1986).
JAMA Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. GIDA. 1986;11.
MLA “Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar Ve Özellikleri”. Gıda, c. 11, sy. 1, 1986.
Vancouver Yiyeceklerimizin İçinde Kullandığımız Baharatlar ve Özellikleri. GIDA. 1986;11(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/