BibTex RIS Kaynak Göster

Determination of Glucose, Maltose and Dextrin by Enzymatic- Optic Methods (in Turkish)

Yıl 1976, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 01.06.1976

Öz

Özellikle tıp bilimi için geliştirilmiş bulunan bazı yöntemler, sonraları diğer bilim dallarında da kullanılma olanağına kavuşmuştur. Bu arada, gıda maddelerinin bileşimi daha kesin olarak saptamak ve hatta imalat sırasında oluşan gelişmeleri izlemek için enzimatik-optik yöntemlerden yararlanılması gittikçe artmaktadır. Çeşitli gıda maddelerinde olduğu gibi malt ve bira teknolojisinde de yerini alan ve oldukça kesin sonuçlar veren yöntemlerden üçünü bu derleme ile sunmakta yarar görülmüştür.

Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz ve Dekstrin Tayinleri

Yıl 1976, Cilt: 1 Sayı: 3, - , 01.06.1976

Öz

Özellikle tıp bilimi için geliştirilmiş bulunan bazı yöntemler, sonraları diğer bilim dallarında da kullanılma olanağına kavuşmuştur. Bu arada, gıda maddelerinin bileşimi daha kesin olarak saptamak ve hatta imalat sırasında oluşan gelişmeleri izlemek için enzimatik-optik yöntemlerden yararlanılması gittikçe artmaktadır. Çeşitli gıda maddelerinde olduğu gibi malt ve bira teknolojisinde de yerini alan ve oldukça kesin sonuçlar veren yöntemlerden üçünü bu derleme ile sunmakta yarar görülmüştür.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Tunay Durgun Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1976
Yayımlandığı Sayı Yıl 1976 Cilt: 1 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Durgun, T. . (1976). Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz ve Dekstrin Tayinleri. Gıda, 1(3).
AMA Durgun T. Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz ve Dekstrin Tayinleri. GIDA. Haziran 1976;1(3).
Chicago Durgun, Tunay. “Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz Ve Dekstrin Tayinleri”. Gıda 1, sy. 3 (Haziran 1976).
EndNote Durgun T (01 Haziran 1976) Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz ve Dekstrin Tayinleri. Gıda 1 3
IEEE T. . Durgun, “Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz ve Dekstrin Tayinleri”, GIDA, c. 1, sy. 3, 1976.
ISNAD Durgun, Tunay. “Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz Ve Dekstrin Tayinleri”. Gıda 1/3 (Haziran 1976).
JAMA Durgun T. Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz ve Dekstrin Tayinleri. GIDA. 1976;1.
MLA Durgun, Tunay. “Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz Ve Dekstrin Tayinleri”. Gıda, c. 1, sy. 3, 1976.
Vancouver Durgun T. Enzimatik-Optik Yöntemlerle Glikoz, Maltoz ve Dekstrin Tayinleri. GIDA. 1976;1(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/