BibTex RIS Kaynak Göster

Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II (in Turkish)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 3, - , 01.06.1996

Öz

Gıda kaynaklı hastalıklara neden olan organizmaların çoğu ya hayvansal ya da toprak kaynaklıdır. Buna karşın hepatitis A virüsü Salmonella typhi ve Vibrio cholerea gibi bazı önemli gıda kaynaklı insan patojenleri sadece insan kaynaklıdır ve bunların kontaminasyonları ya lağım suyu ile sulama yapılması halinde yetiştirme sırasında, ya da tüketim amacıyla hazırlanmaları sırasında işçilerin hijyenik kurallara pek uymamaları sonucunda bulaşmaktadır.

Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 3, - , 01.06.1996

Öz

Gıda kaynaklı hastalıklara neden olan organizmaların çoğu ya hayvansal ya da toprak kaynaklıdır. Buna karşın hepatitis A virüsü Salmonella typhi ve Vibrio cholerea gibi bazı önemli gıda kaynaklı insan patojenleri sadece insan kaynaklıdır ve bunların kontaminasyonları ya lağım suyu ile sulama yapılması halinde yetiştirme sırasında, ya da tüketim amacıyla hazırlanmaları sırasında işçilerin hijyenik kurallara pek uymamaları sonucunda bulaşmaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Kamuran Ayhan Bu kişi benim

Velittin Gürgün Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 21 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Ayhan, K. ., & Gürgün, V. . (1996). Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. Gıda, 21(3).
AMA Ayhan K, Gürgün V. Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. GIDA. Haziran 1996;21(3).
Chicago Ayhan, Kamuran, ve Velittin Gürgün. “Gıdalar Ve Mikrobiyolojik Riskler II”. Gıda 21, sy. 3 (Haziran 1996).
EndNote Ayhan K, Gürgün V (01 Haziran 1996) Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. Gıda 21 3
IEEE K. . Ayhan ve V. . Gürgün, “Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II”, GIDA, c. 21, sy. 3, 1996.
ISNAD Ayhan, Kamuran - Gürgün, Velittin. “Gıdalar Ve Mikrobiyolojik Riskler II”. Gıda 21/3 (Haziran 1996).
JAMA Ayhan K, Gürgün V. Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. GIDA. 1996;21.
MLA Ayhan, Kamuran ve Velittin Gürgün. “Gıdalar Ve Mikrobiyolojik Riskler II”. Gıda, c. 21, sy. 3, 1996.
Vancouver Ayhan K, Gürgün V. Gıdalar ve Mikrobiyolojik Riskler II. GIDA. 1996;21(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/