BibTex RIS Kaynak Göster

Meat Thermometer and the Importance of pH in Meat Products (in Turkish)

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.04.1977

Öz

Günlük yediğimiz et ve et ürünleri, diğer bütün gıda maddeleri gibi, mikroorganizmaların üremeleri için çok uygun birer besi yeri durumundadırlar. Kesim’den başlayarak, ette, ısı düşmesi, su kaybı ve pH değişmeleri başlarken, aynı zamanda mikroorganizmalarda, gerek dışardan gelerek, gerek içerde bulunanlarla beraber daha kolay üremeye başlarlar.

Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 2, - , 01.04.1977

Öz

Günlük yediğimiz et ve et ürünleri, diğer bütün gıda maddeleri gibi, mikroorganizmaların üremeleri için çok uygun birer besi yeri durumundadırlar. Kesim’den başlayarak, ette, ısı düşmesi, su kaybı ve pH değişmeleri başlarken, aynı zamanda mikroorganizmalarda, gerek dışardan gelerek, gerek içerde bulunanlarla beraber daha kolay üremeye başlarlar.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Haluk Turgut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1977
Yayımlandığı Sayı Yıl 1977 Cilt: 2 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Turgut, H. . (1977). Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. Gıda, 2(2).
AMA Turgut H. Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. GIDA. Nisan 1977;2(2).
Chicago Turgut, Haluk. “Et Termometresi Ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”. Gıda 2, sy. 2 (Nisan 1977).
EndNote Turgut H (01 Nisan 1977) Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. Gıda 2 2
IEEE H. . Turgut, “Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”, GIDA, c. 2, sy. 2, 1977.
ISNAD Turgut, Haluk. “Et Termometresi Ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”. Gıda 2/2 (Nisan 1977).
JAMA Turgut H. Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. GIDA. 1977;2.
MLA Turgut, Haluk. “Et Termometresi Ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi”. Gıda, c. 2, sy. 2, 1977.
Vancouver Turgut H. Et Termometresi ve Et Ürünlerinde pH’nın Önemi. GIDA. 1977;2(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/