BibTex RIS Kaynak Göster

Grinding in Production of Raisin Vinegar and The Effects of Different Additives on Fermentation Time and Efficiency (in Turkish)

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 3, - , 01.06.1977

Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 3, - , 01.06.1977
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1977
Yayımlandığı Sayı Yıl 1977 Cilt: 2 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. (1977). Gıda, 2(3).
AMA Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. GIDA. Haziran 1977;2(3).
Chicago “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme Ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi Ve Verime Etkileri”. Gıda 2, sy. 3 (Haziran 1977).
EndNote (01 Haziran 1977) Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. Gıda 2 3
IEEE “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri”, GIDA, c. 2, sy. 3, 1977.
ISNAD “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme Ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi Ve Verime Etkileri”. Gıda 2/3 (Haziran 1977).
JAMA Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. GIDA. 1977;2.
MLA “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme Ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi Ve Verime Etkileri”. Gıda, c. 2, sy. 3, 1977.
Vancouver Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. GIDA. 1977;2(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/