BibTex RIS Kaynak Göster

Recent Developments in UHT Dairy Processing Technique (in Turkish)

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 3, - , 01.06.1977

Öz

Son yıllarda UHT tekniği (Ultra High Temperature Treated-Ultra yüksek Isıda Muamele edilmiş) ile sütlerin işlenmesi yönetimi hızla gelişmekte ve her geçen gün artan sayıda ve çeşitli süt mamülleri UHT ürünü şeklinde piyasaya çıkmaktadır. UHT-süt piyasasında en son gelişmeleri konu alan bu yayın, literatür raporlarına ve çeşitli ülkelerde yapılan tetkik ziyaretlerine dayanmakta ve Dünya’da “UHT-süt mamülleri” konusundaki gelişmeleri içermektedir. Birçok Avrupa ülkelerinde UHT içme süt pazarlanmaktadır. Kenya, Meksika ve Afrika’da, Zambiya’da UHT-süt’ün geniş çapta işlendiğinin örnekleri ayrıca görülebilir.  

UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler

Yıl 1977, Cilt: 2 Sayı: 3, - , 01.06.1977

Öz

Son yıllarda UHT tekniği (Ultra High Temperature Treated-Ultra yüksek Isıda Muamele edilmiş) ile sütlerin işlenmesi yönetimi hızla gelişmekte ve her geçen gün artan sayıda ve çeşitli süt mamülleri UHT ürünü şeklinde piyasaya çıkmaktadır. UHT-süt piyasasında en son gelişmeleri konu alan bu yayın, literatür raporlarına ve çeşitli ülkelerde yapılan tetkik ziyaretlerine dayanmakta ve Dünya’da “UHT-süt mamülleri” konusundaki gelişmeleri içermektedir. Birçok Avrupa ülkelerinde UHT içme süt pazarlanmaktadır. Kenya, Meksika ve Afrika’da, Zambiya’da UHT-süt’ün geniş çapta işlendiğinin örnekleri ayrıca görülebilir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Atilla Konar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1977
Yayımlandığı Sayı Yıl 1977 Cilt: 2 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Konar, A. . (1977). UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler. Gıda, 2(3).
AMA Konar A. UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler. GIDA. Haziran 1977;2(3).
Chicago Konar, Atilla. “UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler”. Gıda 2, sy. 3 (Haziran 1977).
EndNote Konar A (01 Haziran 1977) UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler. Gıda 2 3
IEEE A. . Konar, “UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler”, GIDA, c. 2, sy. 3, 1977.
ISNAD Konar, Atilla. “UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler”. Gıda 2/3 (Haziran 1977).
JAMA Konar A. UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler. GIDA. 1977;2.
MLA Konar, Atilla. “UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler”. Gıda, c. 2, sy. 3, 1977.
Vancouver Konar A. UHT Süt İşleme Tekniğinde Yeni Gelişmeler. GIDA. 1977;2(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/