BibTex RIS Kaynak Göster

Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 5, - , 01.10.1986

Öz

Son yıllarda Türkiye’de mantar yetiştiriciliğine duyulan ilgi artmış ve pek çok kişi mantar üretimine yönelmiştir. Bu araştırmada Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma enstitüsünde yetiştirilen 9 mantar çeşidinin kimyasal bileşimleri ile içerdikleri mineral, vitamin ve amino asit miktarları saptanmıştır.

Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 5, - , 01.10.1986

Öz

Son yıllarda Türkiye’de mantar yetiştiriciliğine duyulan ilgi artmış ve pek çok kişi mantar üretimine yönelmiştir. Bu araştırmada Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Araştırma enstitüsünde yetiştirilen 9 mantar çeşidinin kimyasal bileşimleri ile içerdikleri mineral, vitamin ve amino asit miktarları saptanmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Jale Gökçen Bu kişi benim

Birsen Okan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1986
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 11 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Gökçen, J. ., & Okan, B. . (1986). Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri. Gıda, 11(5).
AMA Gökçen J, Okan B. Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri. GIDA. Ekim 1986;11(5).
Chicago Gökçen, Jale, ve Birsen Okan. “Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri”. Gıda 11, sy. 5 (Ekim 1986).
EndNote Gökçen J, Okan B (01 Ekim 1986) Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri. Gıda 11 5
IEEE J. . Gökçen ve B. . Okan, “Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri”, GIDA, c. 11, sy. 5, 1986.
ISNAD Gökçen, Jale - Okan, Birsen. “Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri”. Gıda 11/5 (Ekim 1986).
JAMA Gökçen J, Okan B. Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri. GIDA. 1986;11.
MLA Gökçen, Jale ve Birsen Okan. “Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri”. Gıda, c. 11, sy. 5, 1986.
Vancouver Gökçen J, Okan B. Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri. GIDA. 1986;11(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/