Cilt: 11 Sayı: 5, 1.10.1986

Yıl: 1986

Makaleler

 

1. Gıda Sanayiinde Isı Pompaları ve Uygulamaları

 

3. Yemeklik Kültür Mantarlarının Bileşimleri

 

4. Ekmek İçi Sertliğinin Ölçülmesinde Ekstensogram Özelliklerinin Parametre Olarak Kullanılması

 

5. İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri

 

6. Baharat Olarak Kekik Yerine Kullanılan Satureja (Baklakekik) Türleri Üzerinde bir Araştırma

 

7. Gıdaların Mikrodalgalarla Isıtılması

 

9. Süt ve Süt Ürünlerinde İyot

 

10. Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/