Cilt: 12 Sayı: 1, 1.02.1987

Yıl: 1987

Makaleler

 

2. Ultrafiltre Sütten Beyaz Peynir Üretiminin Araştırılması

 

3. Rekombine Yoğurt Yapımı Üzerine bir Araştırma

 

4. Kazein Misellerinin Yapısı, Kompozisyonu ve Stabilitesi

 

5. Kuru Baklagillerde Tüketim Aşamasında Küf Kontaminasyon Düzeyi ve Mikroflora

 

6. Et Ürünlerinde Mikotoksin Oluşumu

 

8. Yiyecek Alışkanlıkları

 

9. Soğansı Gıda Aromaları ve Ürünleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/