Cilt: 12 Sayı: 3, 1.06.1987

Yıl: 1987

Makaleler

 

3. Siyah Çayda Kalite

 

4. Arı Sütünün Bileşimi ve Tağşişin Saptanması

 

5. Peyniraltı Suyu ve Tozunun Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi Üzerinde bir Araştırma

 

7. Farklı Tuzlama Yöntemlerinin Beyaz Peynirde Uçucu Yağ Asitleri Oluşumuna Etkisi

 

8. Kurutun Yapılışı ve Bileşimi Üzerine bir Araştırma

 

9. Türkiye’de Yiyecek Alışkanlıkları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/