Cilt: 12 Sayı: 5, 1.10.1987

Yıl: 1987

Makaleler

 

1. Yer Fıstıklarında Küf Kontaminasyon Riskleri

 

2. Bazı Önemli Mikotoksinler ve Özellikleri

 

3. Kalsiyum Klorürün Taze Beyaz Peynirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi

 

5. Nar Suyunun Durultma İşlemi ve Depolama Süresince Meydana Gelen Değişmeler Üzerinde Araştırmalar

 

7. HPLC ve Gıdalardaki Uygulama Alanları

 

8. Biyoteknoloji ve Tarım

 

9. İspirto Mayaları

 

10. Boza Yapımı ve Özellikleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/