Cilt: 12 Sayı: 6, 1.12.1987

Yıl: 1987

Makaleler

 

1. Pekmez ve Pestilin Yapılışı, Bileşimi ve Önemi

 

4. Fermente Sucuklarda Starter Kültürlerin Kullanımı

 

5. Tam Süt ve Yağsız Süttozunun Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi Üzerinde bir Araştırma

 

6. Değişik Patates Çeşitlerinin Parmak Patates İşlemeye Uygunlukları

 

7. Dünyada ve Türkiye’de Gıda Durumu

 

8. Van, Muş, Elazığ İllerinde Okul Çağı Çocuklarının Beslenme Düzeylerinin Başarıları Üzerine Etkileri

 

10. Gıdalarda Renk Ölçme İlke ve Sistemleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/