Cilt: 13 Sayı: 2, 1.04.1988

Yıl: 1988

Makaleler

 

1. Beyaz Peynir Üretiminde Maya Miktarının Azaltılması

 

3. Konya Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğrencilerinin Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Sıklığı ve Bunu Etkileyen Faktörler

 

4. Ülkemizde Yetiştirilen Bazı Buğday Çeşitlerinin Ekmeklik Kalitesi

 

6. Farklı Ortamlarda Depolanan Paketli Çayların Bazı Özelliklerdeki Değişimler Üzerine bir Araştırma

 

8. Gıdalarda Mikotoksinlerin Detoksifikasyonu

 

10. Mayaların Gelişmesi Üzerine Baharatların Etkisi

 

11. Endüstriyel Mikroorganizmaların Genetik Programlanması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/