Cilt: 13 Sayı: 3, 1.06.1988

Yıl: 1988

Makaleler

 

1. Sosis Tipi Et Ürünlerinde Emülsifikasyon

 

2. İmmobilize Hücrelerle Sürekli Etanol Fermentasyonu

 

3. Salamura Yapraklar Üzerinde bir Araştırma

 

7. Erzurum’da Yapılıp Satılan Kaymakların Bileşimi ve Mikrobiyolojik Kalitesi

 

8. Sütlü Buz Yapım Tekniği Üzerinde bir Araştırma

 

9. Çerezlik Yer Fıstıklarında Aflatoksin Saptanması Üzerine bir Araştırma

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/